Champions League

«Τιτανομαχία» στο Καμπ Νου - Να «βγάλει» την υποχρέωση η Μπάγερν

Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Τσέλσι ξεχωρίζει στις σημερινές ρεβάνς για τους «16» του Champions League. Μπεσίκτας - Μπάγερν το άλλο ζευγάρι της βραδιάς.

Τα βλέμματα στις σημερινές αναμετρήσεις για τους «16» του Champions League τραβά το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι στις 21:45. Στις 19:00 η Μπεσίκτας υποδέχεται την Μπάγερν στο «Vodafone Park Arena» της Κωνσταντινούπολης όπου θα προσπαθήσει να διορθώσει την εικόνα της μετά το 5-0 του Μονάχου.

Η «τιτανομαχία» του Καμπ Νού

Με στόχο να «λυγίσει» ακόμη μια ομάδα στο «σπίτι» της, ώστε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League υποδέχεται απόψε η Μπαρτσελόνα τους Λονδρέζους. Το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού στην Αγγλία της δίνει το προβάδισμα που θέλει, αλλά προφανώς το παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίρροπο. Το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αγωνιστεί στο «Camp Nou» χωρίς τον Ντένις Σουάρεθ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Αντρές Ινιέστα.

Από την άλλη μεριά, η Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε πάει στη Βαρκελώνη, έχοντας στο μυαλό της ότι πρέπει να πετύχει ένα γκολ, διότι δεν της κάνει αποτέλεσμα χωρίς σκορ. Οι «μπλε» θα αγωνιστούν χωρίς τον Νταβίντ Λουίζ και τον Μπάρκλεϊ, ενώ επίσης ο Ρούντιγκερ νιώθει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα».

Οι πιθανές εντεκάδες
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Παουλίνιο, Ράκιτιτς, Μουσκέτς, Γκόμες, Μέσι, Σουάρες.
Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστιενσεν, Κέιχιλ, Μόζες, Φάμπρεγκας, Καντέ, Αλόνσο, Γουίλιαν, Αζάρ, Μοράτα

Να «βγάλει» την υποχρέωση στην Τουρκία η Μπάγερν

Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας είναι μια τυπική διαδικασία για την Μπάγερν η οποία είχε επικρατήσει 5-0 στο Μόναχο. Η ομάδα του Γιούπ Χάινκες έχει καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση και θα αγωνιστεί στο σημερινό ματς χωρίς τους Νόιερ, Κομά, Τολίσο και Ρόμπεν.

Στον αντίποδα μόνο με θαύμα μπορούν να προκριθούν οι Τούρκοι. Χωρίς να υπολογίζει τους Βίντα, Πέπε και Τόσιτς θα κατέβει ο Σενιόλ Γκιουνές στον σημερινό αγώνα όπου θα προσπαθήσει να φτιάξει το πρόσωπο της Μπεσίκτας μετά από τον διασυρμό στη Γερμανία.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Μπάγερν: Ούλραιχ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα, Βιδάλ, Τιάγκο, Μίλερ, Χάμες, Ριμπερί, Βάνγκερ.
Μπεσίκτας: Φάμπρι, Ινλέρ, Μεντέλ, Νετζίπ, Αντριάνο, Χάτσινσον, Τογκάι, Κουαρέσμα, Ταλίσκα. Μπάμπελ, Νεγρέδο.

Επιμέλεια: Χρήστος Βελαέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x