Γενικά

Τίτε: «Δεν συγκρίνεται με τον Πελέ ο Μέσι»

Ανάξιο εμπιστοσύνης θεωρεί ο τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας όποιον συγκρίνει τον Λιονέλ Μέσι με τον συμπατριώτη του, τον οποίο χαρακτηρίζει ως εξωπραγματικό και κορυφαίο όλων των εποχών.

Δεν είχαν που δεν είχαν και τις καλύτερες των σχέσεων Μέσι και Τίτε, μετά και από τις δηλώσεις του δεύτερου μάλλον θα κοπούν και οι πλέον τυπικές…

Ο προπονητής της εθνικής Βραζιλίας τόνισε ότι είναι τελείως αβάσιμη οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ του Πελέ και του Αργεντινού αστέρα, θεωρώντας τον συμπατριώτη του ως τον κορυφαίο όλων των εποχών. Μάλιστα, δεν μπορεί να… ακούει αυτούς που υποστηρίζουν το αντίθετο.

«Ο Πελέ είναι ασύγκριτος. Ξέρετε τι κάνω, όταν κάποιος συγκρίνει τον Πελέ με οποιονδήποτε άλλον αθλητή; Τον ακούω, χωρίς να τον... ακούω. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος δεν γνωρίζει την ιστορία και την ποιότητα αυτού του ανθρώπου. Ήταν φαινόμενο. Κάποτε, είχα αναφέρει ότι ο Μέσι είναι εξαιρετικός. Εννοούσα ότι είναι εξαιρετικός για τη σημερινή εποχή και μεταξύ των ανθρώπων, λόγω της δημιουργικότητάς του.

Ο Πελέ είναι εκτός των ανθρώπινων ορίων και δεν το λέω αυτό επειδή είμαι Βραζιλιάνος. Δεν μπορείς να βρεις ένα μειονέκτημά του. Εάν κάποιος έρθει σε μένα και αρχίσει τις συγκρίσεις, για μένα δεν είναι αξιόπιστος
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 58χρονος προπονητής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, εν όψει της φιλικής αναμέτρησης της «σελεσάο» με τη Νότια Κορέα.

Επιμέλεια: Mανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x