Ελλάδα

«Τίτλος» με 7 ποδοσφαιριστές στην Εθνική η ΑΕΚ

Από 7 παίκτες της ΑΕΚ αποτελείται το προσκλητήριο της Εθνικής για το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία, που αποτελεί και κορυφαία επίδοση των «κιτρινόμαυρων».

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά από επτά παίκτες της ΑΕΚ αποτελείται το προσκλητήριο του Μίχαελ Σκίμπε για το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Σαουδική Αραβία την Τετάρτη 15 Μαΐου στη Σεβίλλη.

Μάλιστα, στη σχετική της ανάρτηση η ΑΕΚ χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο γεγονός ως «τίτλο», αφού πρόκειται για τη μαζικότερη πρόσκληση ποδοσφαιριστών της «Ένωσης» στην Εθνική.

Αναλυτικά:

Η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ πανηγυρίζει έναν ακόμα «τίτλο»! Επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον φιλικό αγώνα με τη Σαουδική Αραβία την Τετάρτη 15 Μαΐου στη Σεβίλλη!

Νέα πρόσωπα είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος και ο Κώστας Γαλανόπουλος, επιστρέφει ο αρχηγός Πέτρος Μάνταλος, ενώ κλήθηκαν ξανά οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Τάσος, Μπακασέτας, Μιχάλης Μπακάκης και Βασίλης Μπάρκας.

Πρόκειται για τη μαζικότερη πρόσκληση ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην Εθνική και αποτελεί τεράστια επιβράβευση του ελληνικού πρότζεκτ της ομάδας μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x