Ισπανία

Το 70% των Μαδριλενών θέλουν Ίσκο ως αντι-Μόντριτς

Σε ψηφοφορία της AS, περισσότερα από τα 2/3 των ατόμων που ψήφισαν θεωρούν ότι ο Ίσκο είναι ο ιδανικός για να πάρει τη θέση του Μόντριτς στη βασική ενδεκάδα. Αρκετά πίσω οι Κεντίρα και Ιγιαραμέντι.

Η ισπανική εφημερίδα πραγματοποίησε ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της σχετικά με το ποιος πρέπει να πάρει τη θέση του Λούκα Μόντριτς στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ, ύστερα από την ανακοίνωση ότι ο τραυματισμός του ήταν σοβαρότερος απ’ ότι αναμένονταν. Το 70% των ψηφοφόρων διάλεξαν τον Ίσκο ως τον ιδανικό παρτενέρ του Κρόος για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο πρώην παίκτης της Μάλαγα ήταν πάντα η πρώτη αλλαγή του Αντσελότι, καθώς στο περσινό 4-3-3 της Ρεάλ, δεν μπορούσε να βρει την κατάλληλη θέση για να τον χωρέσει στο βασικό σχήμα. Φέτος, με το σύστημα να αλλάζει σε 4-4-2, ο Ίσκο κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Μπέιλ παίρνοντας θέση στα άκρα και αποτέλεσε την αποκάλυψη. Μαζί με τους Μόντριτς, Κρόος και Χάμες, έφτιαξαν μια απόλυτα δημιουργική τετράδα στα χαφ και ήταν η κύρια αιτία που η Ρεάλ σκαρφάλωσε στην κορυφή του πίνακα του Ισπανικού Πρωταθληματος.

Με την επιστροφή του Μπέιλ, άρχισαν να δημιουργούνται ερωτήματα για το αν θα πρέπει ο Ουαλός να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ή να παραμείνει ο Ίσκο βασικός. Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να μοιράσει τον χρόνο τους και ξεκίνησε τον Ισπανό στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ, και τον Μπέιλ στο πρωτάθλημα κόντρα στη Ράγιο. Πλέον, με τον τραυματισμό του Μόντριτς, ο Ίσκο καλείται να αναλάβει νέο ρόλο, αυτή τη φορά στο άξονα δίπλα στον Κρόος.

Οι άλλοι παίκτες που ήταν στην ψηφοφορία σχετικά με το ποιος πρέπει να καλύψει τη θέση του Κροάτη ήταν ο Ιγιαραμέντι και ο Κεντίρα. Ο πρώτος φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων, ειδικά ύστερα από την κακή του απόδοση στον περσινό εκτός έδρας προημιτελικό της Ρεάλ κόντρα στη Ντόρτμουντ, όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης παραλίγο να αποκλειστούν ενώ είχαν επικρατήσει με 3-0 στο πρώτο ματς. Όσο για τον Γερμανό, οι απόψεις των φιλάθλων διίστανται, αν και οι προπονητές του πάντα τον εμπιστευόντουσαν, λόγο της εργατικότητάς του και της ισορροπίας που φέρνει στην ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x