Stoiximan Super League

Το αίτημα Σπανού και Κούγια, η… μπηχτή του δεύτερου για Πανιώνιο-Ολυμπιακό και ο Βρέντζος

«Πιπεράτες» λεπτομέρειες από το Δ.Σ. της Λίγκας. Η ατάκα Κούγια για Ολυμπιακό στην αντίδραση Δάρα στο αίτημα του πρώτου και του Σπανού για το πού να πάει ένα μεγάλο μέρος της χορηγίας Σαββίδη.

Παρότι το Δ.Σ. της Λίγκας έκρινε-συμφώνησε πως η προσφορά της εταιρείας DIMERA του Ιβάν Σαββίδη είναι (πράγματι) η καλύτερη για τη χορηγία του πρωταθλήματος, εντούτοις δεν έλειψαν οι διαφωνίες και οι… ψιλοεντάσεις.

Στην αρχή της συζήτησης, ο κ. Βρέντζος, από πλευράς Ολυμπιακού, ζήτησε να μην αποφασιστεί κάτι σήμερα (21/10), αλλά να ξαναγίνει συμβούλιο, κάτι που βρήκε κάθετα αντίθετη την πλειοψηφία των ομάδων. «Αφού συμφωνούμε ότι η πρόσφορα της DIMERA είναι η καλύτερη, ποιος ο λόγος να καθυστερούμε;», ήταν η αντίδραση των υπολοίπων στο Δ.Σ. Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, ζήτησε διευκρινήσεις για το πόσες παροχές από τις 43 που αξιώνει ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να κάνει αποδεκτές η Λίγκα.

Αφού κατέληξαν σε συμφωνία, λοιπόν, αποφασίστηκε να ετοιμαστεί το σχετικό κείμενο εντός δύο ημερών, προκειμένου να σταλεί σε όλες τις ομάδες και να υπογραφεί. Τότε, πήραν τον λόγο Κούγιας και Σπανός, με τους ισχυρούς άνδρες ΑΕΛ και Ατρομήτου αντίστοιχα, να εκφράζουν τη γνώμη -καταθέτοντας σχετικό αίτημα- πως από τα τα 2.250.000 που θα δώσει φέτος η DIMERA, τα 700.000 ευρώ πρέπει να τα μοιραστούν ο Ηρακλής και η «βυσσινί» ΠΑΕ, που ακόμα δεν έχουν βρει βασικό χορηγό.

Αυτό, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Δάρα από τον Πανιώνιο, που τόνισε: «Αυτό δεν γίνεται. Και εμείς την τελευταία στιγμή βρήκαμε στέγη, με λίγα λεφτά». Για να του απαντήσει με «μπηχτή» ο γνωστός ποινικολόγος: «Και βρήκατε στέγη (σ.σ. τη Stoiximan) παραμονή του αγώνα με τον Ολυμπιακό», με αποτέλεσμα να… ανάψουν για λίγο τα αίματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x