Stoiximan Super League

Το… άλλο πλάνο Φερέιρα για Κράσνονταρ

Ο Σφιντέρσκι δείχνει να μην είναι σε καλή φόρμα και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να κάνει την έκπληξη στην κορυφή της επίθεσης.

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον πρώτο αγώνα με την Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions League.

Οι Θεσσαλονικείς θα ολοκληρώσουν σήμερα το πρωί την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους Ρώσους και το μεσημέρι θα πετάξει με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, με τη σειρά του, έχει μιλήσει στους παίκτες του τα σημεία που πρέπει να δώσουν έμφαση στο πρώτο ματς.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος έχει δώσει οδηγίες στους Πέλκα, Γιαννούλη και Ελ Καντουρί για τον τρόπο με τον οποίο θα κινούνται μέσα στο γήπεδο, ειδικά στην πλάτη της ρωσικής άμυνας.

Ωστόσο, το γεγονός πως ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση προβληματίζει τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος σκέφτεται να κάνει μία επιλογή-έκπληξη και να τοποθετήσει στην κορυφή της «ασπρόμαυρης» επίθεσης τον Χρήστο Τζόλη.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, στα άκρα θα είναι ο Πέλκας και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στο δεξί άκρο της άμυνας σε σχέση με τον Ατρόμητο θα ξεκινήσει ο Κρέσπο και οι υπόλοιπες θέσεις θα παραμείνουν ίδιες με τον αγώνα κόντρα στην Μπενφίκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x