Ιταλία

Το αναλυτικό πρόγραμμα της Serie A (pics)

Δείτε όλο το πρόγραμμα της νέας σεζόν του ιταλικού πρωταθλήματος, πότε διεξάγονται τα ντέρμπι αλλά και ορισμένες λεπτομέρειες που χρήζουν προσοχής.

Έγινε η κλήρωση της Serie A.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις την πρώτη αγωνιστική με την Γιουβέντους να παίζει στην έδρα της Πάρμα και τη Νάπολι σε αυτή της Φιορεντίνα, ενώ η Ίντερ υποδέχεται την Λέτσε.

Δεύτερη αγωνιστική το Γιουβέντους-Νάπολι και Λάτσιο-Ρόμα και τέταρτη το Μίλαν-Ίντερ. Την 7η αγωνιστική έχουμε το Ίντερ-Γιουβέντους ενώ την 11η το Τορίνο-Γιουβέντους, Μίλαν-Λάτσιο και Ρόμα-Νάπολι. Τη 12η έχουμε το Γιουβέντους-Μίλαν και την 13η το Μίλαν-Νάπολι. Ίντερ-Ρόμα και Λάτσιο-Γιουβέντους τη 15η, ενώ μία αγωνιστική μετά έρχεται το Τζένοα-Σαμπντόρια. Τέλος, την 19η αγωνιστική έχουμε τα Ίντερ-Αταλάντα, Λάτσιο-Νάπολι και Ρόμα-Γιουβέντους.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Αξίζουν να αναφερθούν τα παρακάτω, τα οποία αποτέλεσαν ουσιαστικά τους... κλειδαριθμους πριν διεξαχθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League (Αταλάντα, Ίντερ, Γιουβέντους, Νάπολι) δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτές που αγωνίζονται στο Europa League (Λάτσιο, Ρόμα και Τορίνο) την 6η, 9η, 12η και 16η αγωνιστική.

Η Νάπολι και η Μπρέσια θα δώσουν τις δύο πρώτες αγωνιστικές εκτός έδρας καθώς γίνονται έργα στα γήπεδά τους. Το ίδιο θα συμβεί και με την Μπολόνια αλλά μόνο για την πρώτη αγωνιστική.

Η Αταλάντα επειδή ανακατασκευάζει το γήπεδό της, θα δώσει τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς στο «Ένιο Ταρντίνι» της Πάρμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x