Αγγλία

Το «Άνφιλντ» παραμένει φρούριο στην Πρέμιερ Λιγκ

Πλέον, η Λίβερπουλ μετράει 60 ματς στην Πρέμιερ και συνολικά 5.400 λεπτά ποδοσφαίρου εντός έδρας όπου με κόσμο ή χωρίς λόγω της πανδημίας.

Η Λιντς έφτασε κοντά στην «βόμβα» της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, η Λίβερπουλ και το «Άνφιλντ» έκαναν πάλι τα κουμάντα τους, με το γήπεδο των Πρωταθλητών Αγγλίας να διατηρείται ως... απόρθητο φρούριο.

Όσο κι αν η εξαιρετική ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα έβρισκε απαντήσεις στα γκολ των «κόκκινων» και απείλησε πολύ σοβαρά με τεράστιο αποτέλεσμα στο Μέρσεϊσαϊντ στην πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ για την ποδοσφαιρική χρονιά 2020-2021, η Λίβερπουλ τα κατάφερε.

Ο Σαλάχ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με το χατ-τρικ και τον πανηγυρισμό - αφιέρωση στον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική Αιγύπτου Μοαμέν Ζακάρια που αντιμετωπίζει νόσο η οποία σταδιακά παραλύει όλο το σώμα και δεν αφήνει περιθώρια γιατρειάς...

Το τελικό 4-3 της ομάδας που επέστρεψε στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια, επέκτεινε το αήττητο σερί του «Άνφιλντ» σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Πλέον, η Λίβερπουλ μετράει 60 ματς στην Πρέμιερ και συνολικά 5.400 λεπτά ποδοσφαίρου εντός έδρας όπου με κόσμο ή χωρίς λόγω της πανδημίας, δεν επιτρέπει σε κανέναν αντίπαλο να φύγει νικητής από εκεί!



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x