Γενικά

Το απίστευτο στοίχημα που έβαλε ο Κριστιάνο στα αποδυτήρια της Ρεάλ

Την υπόσχεση ότι θα αρχίσει και πάλι να… γαζώνει τα αντίπαλα δίχτυα έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στους συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αφλογιστία του Πορτογάλου στην Πριμέρα Ντιβισιόν, όπου μετράει μόλις 1 γκολ σε 7 συμμετοχές, δεν φαίνεται να τον ανησυχεί. Κάθε άλλο.

Όπως αποκάλυψε το Radio Marca, ο Ρονάλντο έβαλε στοίχημα με τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ότι μπορεί να το «γυρίσει».

Έπειτα από το 3-0 επί της Λας Πάλμας την περασμένη Κυριακή, παιχνίδι στο οποίο δεν σκόραρε αλλά έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Ίσκο, ο Κριστιάνο στοιχημάτισε ότι «θα πάρω το Πιτσίτσι»!

Πρόκειται για το βραβείο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος το οποίο φέρει το όνομα του θρυλικού Ισπανού επιθετικού της Αθλέτικ, Ραφαέλ Μορένο Πιτσίτσι, που πέθανε το 1922.

Ο Ρονάλντο πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να προλάβει τον Μέσι, που προπορεύεται στον πίνακα των σκόρερ με 12 γκολ, παρότι οδεύουμε προς τη 12η αγωνιστική της Πριμέρα. Αγωνιστική στην οποία η Ρεάλ παίζει με την Ατλέτικο στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Η πρόκληση είναι τεράστια και απομένει να διαπιστώσουμε αν ο Κριστιάνο θα τα καταφέρει (και αυτή τη φορά)…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x