Stoiximan Super League

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Πέρδο Κόντε ανήκει πλέον στην Μπανίγια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, αλλά δεν παρέλειψε με ανάρτησή του στο Facebook να αποχαιρετήσει τους φίλους του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έπειτα από δύο σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πέδρο Κόντε παραχωρήθηκε στην Μπανίγια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Ισπανός επιθετικός, ανέβασε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Facebook μέσω του οποίου ευχαριστεί άπαντες στην ομάδα, δίνοντας παράλληλα υπόσχεση πως θα… επιστρέψει.

Αναλυτικά, ο Πέδρο Κόντε, έγραψε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω, ότι από τώρα και στο εξής θα είμαι νέος παίκτης της Μπανίγια. Περιμένω τη νέα μου πρόκληση και θα κάνω ό, τι είναι δυνατό για να προσφέρω στη νέα μου ομάδα. Με την ευκαιρία θέλω να πω αντίο σε μια ομάδα και μια πόλη που με έκαναν πολύ ευτυχισμένο κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών, τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε. Ευχαριστώ το προπονητικό επιτελείο, τόσο τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, επιτρέποντάς μου να αναδειχτώ αγώνα με τον αγώνα όσο και ολόκληρο το προπονητικό τιμ που με βοήθησαν να εξελίσσομαι συνεχώς. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα που με αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών.

Ευχαριστώ επίσης όλους εκείνους χάρη στους οποίους έγινε εφικτό να είμαστε μία ομάδα, ήταν εκείνοι που μέρα με τη μέρα ήταν εκεί σε καλές και όχι τόσο καλές στιγμές, αλλά που πάντα κατάφερναν να αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις με χαμόγελο, ήταν εκείνοι οι 22 φίλοι που με έκαναν να μεγαλώσω ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Θέλω να πω αντίο σε μια πόλη, σε μια ομάδα και μερικούς οπαδούς ένα ΜΕΓΑΛΟ «ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και δεν θα τους πω αντίο για πάντα, αλλά θα σας ξαναδώ σύντομα.

Απλά θέλω να ξέρετε ότι θα σας κρατάω στην καρδιά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x