Stoiximan Super League

Το βάρος σε Λεβαδειακό και Βιεϊρίνια

Ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ το ιατρικό τιμ προετοιμάζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, που ενδέχεται να τους χαρίσει και μαθηματικά τον τίτλο, ξεκίνησαν την Τρίτη οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Όσοι παίκτες χρησιμοποιήθηκαν από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο ματς απέναντι στη Λάρισα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο, στην πισίνα και στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια κατοχής 6-2 αλλά και οικογενειακό δίτερμα.

Όσον αφορά τους τραυματίες, το βάρος του ιατρικού τιμ πέφτει όπως είναι λογικό στο πρόγραμμα αποκατάστασης που θα ακολουθήσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, κάτι που θα «κλειδώσει» μόλις βελτιωθεί το γόνατό του. Ο Πορτογάλος πάντως βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και δούλεψε με τους ιατρούς της ομάδας προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή και να ηρεμήσει η περιοχή του τραύματος. Τέλος, οι Ενρίκε, Καντουρί και Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα προγράμματά τους, ενώ ο Άκπομ προπονήθηκε κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x