Stoiximan Super League

Το βάρος στον Γκερέρο, ο Μάνος που… έρχεται και ο «πονοκέφαλος» για το Europa League

Ο Γκερέρο καλείται να «κουβαλήσει» τον Ολυμπιακό επιθετικά μετά τον τραυματισμό του Χασάν, ενώ δεν αποκλείεται να ντεμπουτάρει στη Super League την Κυριακή ο Μάνος. Θέμα με το Europa League.

Ζημιά ο Χασάν, «πονάει» και ο Ολυμπιακός.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για 15-20 ημέρες λόγω θλάσης στον μηρό που υπέστη στην αναμέτρηση της εθνικής του ομάδας με τη Σουαζιλάνδη για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, προκαλώντας έντονο προβληματισμό στο «ερυθρόλευκο»… στρατόπεδο. Εννοείται ότι το παν είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή.

Με αυτά τα δεδομένα, οι Πειραιώτες καλούνται να πορευτούν με τον Γκερέρο ως πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης και τον Μάνο να παίρνει περισσότερες επιλογές από εδώ και πέρα. Η λογική λέει ότι ο Έλληνας επιθετικός θα αγωνιστεί στο Ηράκλειο, είτε ως βασικός ή ως αλλαγή, ανάλογα βέβαια και με την εξέλιξη του ματς (21/10, 20:30) με τον ΟΦΗ. Αν συμβεί αυτό θα κάνει ντεμπούτο στη Super League κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και με την οποία βγήκε πρώτος σκόρερ στη Football League πέρυσι.

Ένα σημαντικό ζήτημα είναι τα ματς του Europa League. Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει δύο κολλητά ματς με την Ντουντελάνζ, εκτός στις 25 Οκτωβρίου και εντός στις 8 Νοεμβρίου, για την τρίτη και την τέταρτη αγωνιστική αντίστοιχα. Σε αυτά τα παιχνίδια ίσως κριθούν πολλά και αν θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν ζωντανοί για πρόκριση πρέπει να τα πάρουν τους τρεις βαθμούς και στα δύο.

Ωστόσο, ίσως να το προσπαθήσουν μόνο με τον Γκερέρο ως ξεκάθαρη επιλογή για την επίθεση. Ο Χασάν δεν προλαβαίνει με τίποτα το πρώτο ματς και μοιάζει (με τα τωρινά δεδομένα) αμφίβολος για το δεύτερο, ενώ ο Μάνος που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της απουσίας του Αιγύπτιου, δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και δεν έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x