Αγγλία

Το βίντεο και η τρομερή φωτογραφία αποχαιρετισμού της Άρσεναλ στον Γουίλσιρ (pic & vid)

Ήταν πιτσιρικάκι και ανδρώθηκε. Έμαθε τα πρώτα ποδοσφαιρικά... κόλπα και τα τελειοποίησε, αν και δεν έχει προλάβει - ακόμα και στα 26 του - να τα ξεδιπλώσει όπως θα ήθελε στο χορτάρι.

Ο Τζακ Γουίλσιρ αποχωρεί από την Άρσεναλ και ο λονδρέζικος σύλλογος φρόντισε αυτόν αποχαιρετισμό να τον τιμήσει...

Από την 13η Σεπτεμβρίου του 2008, όταν και έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» μέχρι και την 6η Μαΐου του 2018, όταν και έπαιξε για τελευταία φορά με τον σύλλογο, ο Τζακ Γουίλσιρ παρέμεινε τρομερά πιστός στην Άρσεναλ.

Αφοσιωμένος στις ανάγκες και το καλό της ομάδας, με το καλύτερο γκολ της σεζόν 2013-2014 (εκείνο το... τίκι-τάκα κόντρα στη Νόριτς) αλλά και τον «κεραυνό» απέναντι στη Γουέστ Μπρομ που πάλι αναδείχθηκε γκολ της χρονιάς το 2015, ο Άγγλος μέσος πέρασε μια 10ετία στο ανδρικό τμήμα και άλλα εφτά χρόνια στις υποδομές του λονδρέζικου κλαμπ.

Η Άρσεναλ, του οφείλει ευγνωμοσύνη και την εξέφρασε με όλες τις αναρτήσεις στα social media, όπου ξεχωρίζει η φωτογραφία από την πρώτη και την τελευταία συμμετοχή του Γουίλσιρ, όπως επίσης και ένα βίντεο με όλες τις στιγμές του...







Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x