Πορτογαλία

Το βραβείο που συγκίνησε τον Φερνάντο Σάντος (video)

Προσωπικότητα της Χρονιάς 2016 αναδείχθηκε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και δήλωσε πως νιώθει «μικρός» δίπλα στους άλλους ανθρώπους που έχουν πάρει το ίδιο βραβείο.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό βραβείο παρέλαβε χθες το βράδυ ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος βραβεύτηκε ως η «Προσωπικότητα της Χρονιάς 2016». Πρόκειται για ένα βραβείο που απονέμεται από τους δημοσιογράφους της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στην Πορτογαλία, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Είναι μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια που λαμβάνω αυτό το βραβείο. Πολλοί θα μπορούσαν να έχουν εκλεγεί και είναι τεράστια υπερηφάνεια να είμαι μέρος ενός καταλόγου τόσο μεγάλων ανθρώπων, που όλα αυτά τα 27 χρόνια έχουν επιλεγεί. Νιώθω μικρός δίπλα σε προσωπικότητες από τους άλλους τομείς», τόνισε ο 63χρονος τεχνικός και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμεζ, για την υποστήριξή του:

«Δεν θα ήμουν εδώ χωρίς τον πρόεδρό μου. Ότι έχει συμβεί και τα βραβεία που έχω λάβει, οφείλονται σ 'αυτόν. Χωρίς την ισχυρή ηγεσία του δεν θα ήμουν εδώ ως ομοσπονδιακός προπονητής και δεν θα ήμουν σε θέση να κερδίσω το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x