Οι διεργασίες σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα της διοίκησης του Παναθηναϊκού καλά κρατούν, δείγμα ότι η μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιάννη Αλαφούζο στην πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι πλέον τυπική υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό και όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, μπορεί οι συζητήσεις με τον Σταύρο Λεκκάκο για τη θέση του προέδρου να συνεχίζονται, ωστόσο σε πρώτο πλάνο για τη στελέχωση της διοίκησης βρίσκεται και ο Σοφοκλής Πιλάβιος, του οποίου η περίπτωση είναι όλο και πιθανή.

Συγκεκριμένα, το deal ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ταϊλανδό αναμένεται να φέρει ακόμα πιο κοντά στη διοίκηση του Παναθηναϊκού τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ και νυν διαιτητή και μέλος του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου που εδρεύει στην Ελβετία, καθώς και ο ίδιος δεν είναι αδιάφορος σε μία τέτοια προοπτική από τη στιγμή που το «τριφύλλι» θα βαδίζει με μια διοικητική και οικονομική σταθερότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και των προηγούμενων ημερών, ο Σοφοκλής Πιλάβιος επιθυμούσε άμεση επαφή με την επίδοξη διοίκηση του «τριφυλλιού» και όχι μέσω άλλων προσώπων, οπότε εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν με την οριστικοποίηση της μεταβίβασης των μετοχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2009 έως και σήμερα είναι τρίτος αντιπρόεδρος της Club Competitions Committee της UEFA ενώ από το 2012 έως σήμερα είναι μέλος της Football Committee της FIFA.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ