Stoiximan Super League

Το δικαστικό… Μπεν Χουρ του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Διαβάστε αναλυτικά από το sport-fm.gr όλα όσα ειπώθηκαν στην εκδίκαση της υπόθεσης για τα γεγονότα της Τούμπας.

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για δικαστικό θρίλερ, αλλά όταν αυτό ξεπερνά την πεντάωρη διάρκεια τότε μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτό που έγινε στο πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας για τα γεγονότα της Τούμπας… Μπεν Χουρ.

Το sportfm.gr ήταν εκεί από νωρίς το πρωί και σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό όλη τη διαδικασία, που… παρατάθηκε μετά την κλήση του Γιώργου Κομίνη να καταθέσει υπόμνημα (αφού δηλώνει ότι αδυνατεί να παραστεί) και με την απόφαση να αναμένεται πλέον από την Τετάρτη και μετά.

Το πρωινό άρχισε με το αίτημα του ΠΑΟΚ για αναβολή λόγω της απουσίας του ρέφερι του αγώνα, δίχως ωστόσο να διακοπεί η διαδικασία, αφού ο πρόεδρος δήλωσε πως δεν έχει το δικαίωμα για βίαια προσαγωγή του.

Εν συνεχεία, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, κατέθεσε ως μάρτυρας αναφέροντας πως η εικόνα του όπλου του Ιβάν Σαββίδη τρομοκράτησε όλη την αποστολή της ομάδας, κάτι που αμφισβήτησαν οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, ισχυρίστηκε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έλεγαν στη διάρκεια της διακοπής πως αν κατακυρωνόταν το γκολ του Βαρέλα δεν θα έβγαιναν ξανά στο γήπεδο, ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης, στο ίδιο μήκος κύματος, είπε πως «αν ο Κομίνης έλεγε ότι το ματς ήταν 0-0 η ΑΕΚ θα ολοκλήρωνε το ντέρμπι».

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για ανθρωποφαγία και προσπάθεια εξόντωσης του Ιβάν Σαββίδη, αλλά και του συλλόγου.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, απόρησε πώς είναι δυνατό η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο να διέκοψε ολόκληρο πρωτάθλημα και να εξετάζουμε αν ήταν αρκετή για να διακόψει ένα παιχνίδι, ενώ οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ κατήγγειλαν μεθόδευση από πλευράς ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x