Europa League

Το έφερε... τούμπα και έδειξε έτοιμη για Ατρόμητο η Στρέντα!

Η Ντουνάισκα Στρέντα επικράτησε 2-1 με ανατροπή της Ζλάτε Μοράβτσε με δύο γκολ του Ζολτ Κάλμαρ, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ατρόμητο στην Σλοβενία.

Έτοιμη για το πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου με αντίπαλο τον Ατρόμητο, έδειξε στην πρεμιέρια του σλοβένικου πρωταθλήματος η Ντουνάισκα Στρέντα!

Η Στρέντα επικράτησε 2-1 με ανατροπή στην έδρα της Ζλάτε Μοράβτσε και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την αντίπαλο του Ατρομήτου ο Ζολτ Κάλμαρ.

Ο 24χρονος Ούγγρος χαφ σκόραρε δις, στο 68ο και στο 88ο λεπτό και έφερε... τούμπα το γκολ του Ντούγκα από το 21’, για να χαρίσει στην ομάδα του το τρίποντο στην πρεμιέρα (1-2). Η Στρέντα, πάντως, προβλήματισε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι καθώς δέχθηκε 12 τελικές αλλά επιθετικά έφτιαξες τέσσερις περισσότερες, δείχνοντας πως θέλει μεγάλη προσοχή!

Η 11αδα της Ντουνάισκα Στρέντα: Γιέντλιτσκα, Ντέιβις, Μπεσκοροβάινι, Κρούζλιακ, Κόστμα, Μ. Βίντα, Κάλμαρ, Κόνορ, Κ. Βίντα, Μπλάκμαν (46’ Τσμέλικ), Ραμίρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x