Ιταλία

Το εκπληκτικό coreo των tifosi της Φιορεντίνα στο ματς με τη Γιουβέντους (video)

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Φιορεντίνα με τη Γιουβέντους οι οπαδοί των «βιόλα» δημιούργησαν ένα εκπληκτικό coreo αφιερωμένο σε μία παλιά δόξα της ομάδας.

Ο Τζιανκάρλο Αντονιόνι επέστρεψε στη Φιορεντίνα ως διευθυντή του κλαμπ και οι οπαδοί της ομάδας υποδέχθηκαν την παλιά δόξα του συλλόγου δημιουργώντας πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους ένα εκπληκτικό coreo αφιερωμένο σε αυτόν.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς για τον τρόπο με τον οποίο μου έδειξαν τη στοργή τους. Σταμάτησα να αγωνίζομαι πριν από 30 χρόνια, η κίνηση αυτή όμως αξίζει περισσότερο από δύο scudetti» δήλωσε ο Αντονιόνι μετά τη λήξη του παιχνιδιού και τη μεγάλη νίκη της «Fiore» επί των πρωταθλητών Ιταλίας.

Ο 63χρονος πλέον, νέος διευθυντής της Φιορεντίνα, υπηρέτησε τον σύλλογο ως ποδοσφαιριστής φορώντας την μοβ φανέλα για δεκαπέντε χρόνια (1972- 1987) μετρώντας 341 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 41 γκολ, έχοντας στην πλάτη το νούμερο «10», γι' αυτό και η αναφορά των οπαδών στο «μοναδικό νούμερο 10» (unico numero 10). Ο σπουδαίος επιτελικός μέσος πανηγύρισε με την εθνική Ιταλίας την κατάκτηση του Παγκοσμίου κυπέλλου το 1982 στα γήπεδα της Ισπανίας.



Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x