Stoiximan Super League

Το ελληνικό στοιχείο μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον Ολυμπιακό

Τελευταία κυκλοφορούν σενάρια για Βραζιλιάνους, τους οποίους γνωρίζει καλά ο Μαρτίνς, αλλά είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θέλει να «χτίσει» πάνω και σε ελληνικά θεμέλια. Γράφει ο Χρ. Ευαγγελάτος.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρη στόχευση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι μονόδρομος για την ομάδα του λιμανιού. Και είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να «χτίσουν» πάνω και σε ελληνικά θεμέλια. Το τελευταίο διάστημα έχουν γραφτεί πολλά για Βραζιλιάνους παίκτες, τους οποίους γνωρίζει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Είναι γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον κάποιες περιπτώσεις που έχει προτείνει ο νέος προπονητής της ομάδας του λιμανιού.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει να έχει πολλούς και καλούς Έλληνες παίκτες στο ρόστερ του, για να πετύχει τον στόχο του. Και η ιστορία έχει διδάξει πως οι Έλληνες μπορούν να κάνουν τη διαφορά για την ομάδα του λιμανιού. Είτε προέρχονται από την ακαδημία του είτε από μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός λοιπόν κινείται δυναμικά στο ελληνικό μεταγραφικό πεδίο.

Δεν είναι μυστικό ότι οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Είναι επίσης δεδομένο πως έχουν πολύ ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα τον Μασούρα της Λάρισας. Ένα νέο παιδί που έκανε μια εξαιρετική σεζόν με την θεσσαλική ομάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει ευκαιρία και σε Έλληνες παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του και είχαν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Είναι προφανές μετά την κακή σεζόν που είχε η ομάδα του Πειραιά ότι οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την δημιουργία μιας νέας ομάδας και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει τις εισηγήσεις του για την μεταγραφική ενίσχυση των ερυθρόλευκων. Είναι όμως αναγκαίο να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του κι αυτό σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να κινηθούν δυναμικά στην εσωτερική αγορά.

Έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για τα χαρακτηριστικά των παικτών που έχει ανάγκη αυτή την στιγμή η ομάδα του λιμανιού. Ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του «στόχαστρο» τις καλύτερες επιλογές από το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα και ο Μαρτίνς έχει φυσικά ενημερωθεί.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει παρακολουθήσει και αρκετά dvd για να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα και η συνέχεια φυσικά αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Το σίγουρο πάντως είναι πως και ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη για παίκτες όπως ο Λάζαρος και ο Μασούρας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x