Το «ευχαριστώ» του Κουλούρη στον Ατρόμητο

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο.

Ο 23χρονος φορ, ο οποίος έκανε εξαιρετική σεζόν με τους «κυανόλευκους» και αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της Super League, έκανε ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη σε άπαντες στον σύλλογο του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα έγραψε

«Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι πολλά για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρονιά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά,σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός(προπονητικό τιμ, ιατρικό τιμ, γυμναστές,αναλυτής, φροντιστές).

Καθώς επίσης και στον Κ.Σπάνο για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ.Καναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ.Αγγελοπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή!! Εις το επανιδείν φίλοι μου!
».

View this post on Instagram

Το ευχαριστώ μου στην οικογένεια και στους φίλους του Ατρομήτου είναι μεγάλο για όλη τους την στήριξη και την βοήθεια όλη την χρόνια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και ιδιαίτερα σε όλους τους συμπαίκτες μου για την καθημερινή μας δουλειά,σε όλους τους αφανείς μας ήρωες ώστε να μπορώ να βγω υγιής και δυνατός(προπονητικό τιμ,ιατρικό τιμ,γυμναστές,αναλυτής,φροντιστές).Καθώς επίσης και στον Κ.Σπάνο για την άψογη συνεργασία, στον προπονητή μου Κ.Καναντι για την μεγάλη του στήριξη και συνεχή βελτίωση μου και τέλος τον Κ.Αγγελοπουλο για την απόλυτη στήριξη του σε κάθε στιγμή !! #thankyou#atromitos ???? •Εις το επανιδείν φίλοι μου !?? @atromitosathinonfc

A post shared by Eythimis Koulouris (@koulou20) on

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.