Europa League

Το γκολ του Σωκράτη στα 226 δευτερόλεπτα και ο... μαλ@!$@ς Τσεχ! (vid)

Ο Sokratis, ο ... Greek Warrior της Άρσεναλ, σκόραρε με κεφαλιά στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στους Λευκορώρους.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έλαμψε για δυο συγκεκριμένους λόγους στο ματς που σήμανε την επιστροφή του στη δράση έπειτα από περίπου έναν μήνα, σκοράροντας απέναντι στη ΜΠΑ ΤΕ Μπορίσοφ αλλά και πετώντας... τρομερή ελληνική ατάκα προς τον Πετρ Τσεχ στο φινάλε!

Ο Sokratis, ο ... Greek Warrior της Άρσεναλ, σκόραρε με κεφαλιά στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης της Πέμπτης κόντρα στους Λευκορώρους, μόλις στα 226 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που είχε περάσει με αλλαγή στο παιχνίδι.




Μάλιστα, αυτό, ήταν το δεύτερο γκολ που πετυχαίνει με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», ενώ και τα δυο του τέρματα στη θητεία του στο λονδρέζικο κλαμπ έχουν έρθει σε ματς του φετινού Europa League.

Ο Παπασταθόπουλος φρόντισε να... θαυμάσει όλος ο κόσμος την πιο δημοφιλή ελληνική λέξη, όταν την ξεστόμισε απευθυνόμενος προς τον Πετρ Τσεχ (που σίγουρα θα έχει μάθει τι σημαίνει), λέγοντας προς τον έμπειρο γκολκίπερ κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους: «βρε μαλ@%!@»!




Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x