Ισπανία

Το καινούργιο σπίτι του Πογκμπά στην Βαρκελώνη και οι ψίθυροι για μεταγραφή

Ένα νέο απόκτημα του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους φούντωσε τα δημοσιεύματα περί αποχώρησής του από τους Ιταλούς.

Δύο από τις πιο συνηθισμένες αγορές των ποδοσφαιριστών είναι αυτοκίνητα και σπίτια. Και επειδή τα πρώτα αποκτώνται κυρίως για να ταιριάζουν με την εκάστοτε γκαρνταρόμπα, τα δεύτερα μπορούν να ξεσηκώνουν θύελλα φημών που μπορούν να συνδυαστούν με τα επόμενα μεταγραφικά τους βήματα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον Πολ Πογκμπά ο οποίος αγόρασε πρόσφατα μία βίλα στην Βαρκελώνη, κίνηση που αρκούσε σε πολλούς για να τον «μεταγράψουν» στην Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο γενικός διευθυντής του μεσιτικού γραφείου του ποδοσφαιριστή εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία διαψεύδει κάθε ίχνος πραγματικότητας στα παραπάνω: «Η αγορά μιας βίλας στην Βαρκελώνη, δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με ποδοσφαιρικά ζητήματα», ξεκαθάρισε και συνέχισε λέγοντας: «Πρόκειται καθαρά για μία μεσιτική επένδυση. Το ίδιο συνέβη μερικές εβδομάδες πριν με τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος αγόρασε διαμέρισμα στο Παρίσι ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέκτησε ένα στην Νέα Υόρκη».

Τα ιταλικά δημοσιεύματα πάντως, που δεν φαίνονται να πείθονται, τονίζουν πως η συγκεκριμένη αγορά συνέπεσε με την –εντελώς συμπτωματική;- απόφαση του Πογκμπά να αφήσει το διαμέρισμά του στο Τορίνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x