Γ' Εθνική

Το «κανόνι του Ναβαρόνε» στον ΣΠΟΡ FM: «Έτσι βγήκε το παρατσούκλι μου»

Χωρίς ίχνος κόμπλεξ ο Δημήτρης Βεζυρτζόγλου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τίτλο στην επίσημη ιστοσελίδα της Θήβας για την μεταγραφή του, στην οποία χαρακτηρίζεται «κανόνι του Ναβαρόνε»!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η επίσημη ανακοίνωση της Θήβας για την μεταγραφή του Δημήτρη Βεζυρτζόγλου.

Το «κανόνι του Ναβαρόνε», όπως τον χαρακτηρίζουν οι Βοιωτοί, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 χωρίς ίχνος κόμπλεξ και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έχει… κληρονομήσει το συγκεκριμένο παρατσούκλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Βεζυρτζόγλου στην εκπομπή «Transfer Market Live» με τους Μάνο Σπανόπουλο και Νικόλα Ακτύπη

Για το αν βρίσκεται σε διακοπές μετά την μεταγραφή του στη Θήβα: «Διακοπές είμαι αυτή τη στιγμή, μόλις έφτασα Κεφαλονιά. Έκλεισα τη μεταγραφή και ο πρόεδρος μου έδωσε ένα ωραίο πρώτο ποσό και πήγα διακοπές.

Είναι ένα χάρισμα που μου έχει δώσει ο Θεός και το προσφέρω και εγώ απλόχερα. Ήμουν πριν 1,5 χρόνο, έφυγα από την Καλλιθέα, πήγα για μισό χρόνο στην Θήβα από την Καλλιθέα, πετύχαμε κάθε στόχο της ομάδας. Φιλικά έφυγα και στη συνέχεια πήγα στην Χαλκίδα».

Για τον τίτλο της ανακοίνωσης: «Όχι (γέλια), έτσι ήταν ένας πολύ ωραίος τίτλος. Ο κόσμος της Θήβας που με έχει αγαπήσει, κάποιοι με φωνάζουν έτσι. Δεν έχω υπηρετήσει κοντά στο στρατόπεδο και έχω μεταφέρει το στρατόπεδο στο… γήπεδο».

Για το γεγονός πως σε 1,5 χρόνο έχει πετύχει 80 γκολ: «Όταν ήμουν ένα χρόνο 40 γκολ σε πρωτάθλημα και μπαράζ, χωρίς να υπολογίσουμε το Κύπελλο και τον επόμενο μισό χρόνο είχα βάλει 34 γκολ στο πρωτάθλημα και τα υπόλοιπα στα μπαράζ. Και εγώ πρόχειρα σας τα είπα».

Για τους αντίπαλους αμυντικούς: «Μέσα στο γήπεδο, επειδή οι σφιγμοί είναι πάρα πολύ υψηλοί, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό και να μην έρθεις σε αντιπαράθεση. Αν έχεις καθαρό μυαλό, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις».

Για το ενδιαφέρον του Φωστήρα: «Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορούσα να αφήσω την οικογένειά μου. Την αγαπάω πολύ και έχουμε κάποια προβλήματα. Μένουμε στην Χαλκίδα, πάρα πολύ κοντά από τη Θήβα για μένα».

Για την μεταγραφή του στη Θήβα: «Αργήσαμε να οργανωθούμε. Δεν καρποφόρησε με την Χαλκίδα να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Μία από τις προτάσεις που είχα ήταν από την Θήβα και είδα την αγάπη του κόσμου, μου έστειλαν μηνύματα οι φίλαθλοι και αυτό για εμένα μέτρησε πάρα πολύ στην απόφασή μου. Τον αγάπησα και εγώ τον κόσμο της Θήβας και θέλω να τον κάνω ξανά χαρούμενο. Τον τρόπο τον ξέρω, αλλά πρέπει να το πετύχω στο γήπεδο και να πετύχουμε και τους στόχους που έχουμε θέσει».

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Είναι υψηλοί οι στόχοι μας, δεν υπάρχει ταβάνι στους στόχους μας. Του χρόνου, όντως, θα είναι πιο μεγάλος ο ανταγωνισμός. Η Θήβα ήταν να διαλυθεί, όμως μπήκε ξανά ο πρόεδρος μαζί με άλλους συνεργάτες και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα έχει καταφέρει να βγει μπροστά από το μηδέν και γιατί όχι να χτυπήσει την άνοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x