Γ' Εθνική

Το καθήκον του ο Ηρακλής με τρομερό Ρόβα

Με τον Χρήστο Ρόβα να είναι για ένα ακόμα ματς απόλυτος πρωταγωνιστής, ο Ηρακλής επιβλήθηκε 4-0 του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων, στη 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε το ματς κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων ο Ηρακλής, ο οποίος «καθάρισε» με 4-0 στην 18η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος με χατ-τρικ έφτασε τα 16 φετινά γκολ, και βοήθησε τον «Γηραιό» να μείνει δυνατά στο κυνήγι του Άρη Παλαιοχωρίου (πέρασε με 1-0 από την έδρα του Εδεσσαϊκού και βρίσκεται στο +1).

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν αυτός που απείλησε πρώτος με εκτέλεση φάουλ στο τρίτο μόλις λεπτό, όμως ο Ηρακλής απάντησε αμέσως με γκολ.

Μετά από ασίστ του Παπαδόπθλου, ο Ρόβας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο πέμπτο λεπτό του ματς, ενώ στο 25’ διπλασίασε τα τέρματά του.

Στο 31’ οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή φάση με τον Βοσνιάδη να αποκρούει εντυπωσιακά, όμως από κει και πέρα το ματς ήταν «γαλανόλευκος» μονόλογος.

Ο Ρόβας σκόραρε ξανά στο 63’, ενώ στο 90’ ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου:
Εδεσσαϊκός-Άρης Παλαιοχωρίου 0-1
Κιλκισιακός-ΑΟ Καρδίας 0-2
Φίλιππος Αλεξάνδρειας-ΑΕ Καρίτσας 0-1
ΑΠΕ Λαγκαδά-Αγροτικός Αστέρας 1-2
Πιερικός-Νάουσα 2-2
Ηρακλής-Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 4-0
Καμπανιακός-Αλμωπός Αριδαίας 0-0
Ρεπό: Μακεδονικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x