Stoiximan Super League

Το «κλειδί» για την επιτυχία του Μασούρα

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πως ο Γιώργος Μασούρας μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους στο σκοράρισμα και θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή φόρμα του παίκτη. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στις προπονήσεις το απόγευμα του Σαββάτου και το παρών στο Ρέντη θα δώσει και ο Γιώργος Μασούρας. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του λιμανιού θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα και θα μιλήσει με τον προπονητή των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Πορτογάλος τεχνικός άλλωστε ήταν αυτός που ζήτησε να πάει από το αύριο στο Ρέντη ο Μασούρας και να μην περιμένει την Πρωτοχρονιά. Αυτό γιατί οι τρεις προπονήσεις (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα) είναι σε φουλ ένταση και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει τον Μασούρα να είναι αυτές τις μέρες στο Ρέντη.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο 24χρονος εξτρέμ μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους στο σκοράρισμα και θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή φόρμα του παίκτη. Ο Μασούρας έχει κάνει πολύ καλό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα και ο Πορτογάλος κόουτς των πειραιωτών ποντάρει και στον νεαρό ακραίο επιθετικό.

Ο Μασούρας πηγαίνει στο Ρέντη με στόχο φυσικά να δείξει ότι μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός ξέρει πολύ καλά ότι θα πάρει ευκαιρίες από τον Μαρτίνς γιατί πολύ απλά ο Πορτογάλος προπονητής είναι δίκαιος στις επιλογές του. Κι αυτό σημαίνει ότι ο Μασούρας θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και να δείξει έτοιμος την στιγμή που ο προπονητής του θα του πει «μπες να παίξεις».

Ο βαθμός ετοιμότητας είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για ένα νέο παιδί που κάνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Να είναι δηλαδή έτοιμος να δείξει πράγματα από την πρώτη του κιόλας συμμετοχή με την φανέλα της ομάδας του λιμανιού.
Να έχει τον αγωνιστικό ρυθμό αλλά και την σωστή ψυχολογία για να μπορέσει να πείσει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ των ερυθρόλευκων. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι το «κλειδί» για να μπορέσει ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού να κερδίσει το μεγάλο «στοίχημα». Και θα είναι μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα από τον νεαρό άσο.

Ο ανταγωνισμός είναι βέβαια μεγάλος. Το ξέρει αυτό ο πρώην άσος του Πανιωνίου και θα πρέπει να είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού. Αυτό βέβαια που έχει δείξει στον Πανιώνιο ο 24χρονος εξτρέμ είναι άκρως ενθαρρυντικό καθώς είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στο γκολ κι επίσης κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει ότι πολλές μεταγραφές του Ολυμπιακού από τους κυανέρυθρους έχουν βγει «λίρα εκατό».

Όλα είναι στο χέρι του Μασούρα και το σίγουρο είναι πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες στον νεαρό ακραίο επιθετικό. Έχει δει ο Πορτογάλος αρκετά παιχνίδια του 24χρονου άσου με τον Πανιώνιο κι έχει σχηματίσει καλή άποψη. Μάλιστα η ικανότητα που έχει ο Μασούρας να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, είναι κάτι που αρέσει πολύ στον 48χρονο τεχνικό του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x