Αγγλία

Το λονδρέζικο ντέρμπι και η δύσκολη έξοδος της Λίβερπουλ

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων στην κορυφαία αγγλική κατηγορία.

Σάββατο με έντονη αγωνιστική δράση και ενδιαφέροντα παιχνίδια το σημερινό στην Πρέμιερ Λιγκ, στην 22η στροφή της οποίας ξεχωρίζουν το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ και η έξοδος της Λίβερπουλ στην έδρα της Μπράιτον.

Μετά το… διάλειμμα του Κυπέλλου Αγγλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει, με το πρόγραμμα του Σαββάτου να ανοίγει στις 14:30 από την λονδρέζικη μάχη ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ. Για τα «σφυριά» ντεμπούτο ενδέχεται να κάνει με τη φανέλα τους ο νεαποκτηθείς Σαμίρ Νασρί, αν και θα απουσιάσουν οι τραυματίες Χέντρικς, Σάντσες, Μπαλμπουένα και Γιαρμολένκο. Απεναντίας, για την Άρσεναλ, ο Ουνάει Έμερι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Γουέλμπεκ και Χόλντινγκ, με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά τετράδας (ούσα στο -3 απ’ την 4η Τσέλσι).

Τις δυο σερί ήττες από Σίτι και Γουλβς θέλει να αφήσει πίσω η Λίβερπουλ, που φιλοξενείται στην έδρα της Μπράιτον, στις 17:00. Με τη διαφορά από τους «πολίτες» να έχει πέσει πλέον στο -4, οι «κόκκινοι» δεν θέλουν να δώσουν άλλα… δικαιώματα προς αμφισβήτηση, και να παραμείνουν με νίκη στην πρώτη θέση και στην καλύτερη δυνατή βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους τους. Στους Λόβρεν, Λαλάνα και Γκόμεζ δεν υπολογίζει ο Γιούργκεν Κλοπ, διαθέσιμοι για σήμερα οι Χέντερσον και Μάτιπ. Χωρίς τους Τζάχανμπακς και Ράιαν θα κυνηγήσουν το… κάτι παραπάνω από το σημερινό ματς οι «γλάροι».

Στα υπόλοιπα σημαντικά ματς της ημέρας, η Τσέλσι αντιμετωπίζει στο Λονδίνο τη Νιουκάστλ, επιθυμώντας μόνο τη νίκη που δεν θα την αφήσει να πέσει κάτω από την τέταρτη θέση, ενώ παιχνίδια… εξάποντων, με φόντο την αποφυγή από τις τελευταίες θέσεις, είναι αυτά των Μπέρνλι-Φούλαμ και Κάρντιφ-Χάντερσφιλντ.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Σαββάτου για την 22η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 14:30
Μπράιτον-Λίβερπουλ 17:00
Κάρντιφ-Χάντερσφιλντ
Μπέρνλι-Φούλαμ
Κρίσταλ Πάλας-Γουότφορντ
Λέστερ-Σαουθάμπτον
Τσέλσι-Νιουκάστλ 19:30

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x