Stoiximan Super League

Το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην Ευρώπη η ΑΕΚ!

Ούτε «μεγαθήρια» της Ευρώπης δεν τρέχουν αυτή τη στιγμή σερί σαν της ΑΕΚ. Τα 22 παιχνίδια που έχει να χάσει η «Ένωση» αποτελεί την καλύτερη εν εξελίξει επίδοση ομάδας από τα γνωστά πρωταθλήματα.

Διαστάσεις που ξεπερνούν τα ελληνικά σύνορα παίρνει το φοβερό σερί της ΑΕΚ.

Μετά και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, η «Ένωση» έφτασε τα 22 παιχνίδια χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League).

Καταρχάς λοιπόν έχει σπάσει ήδη το ρεκόρ της μεγάλης ομάδας του Μπάγεβιτς, η οποία είχε φτάσει τα 20 ματς αήττητη τη σεζόν 1995-96.

Πέρα όμως απ’ αυτό καταγράφει μια επίδοση που όμοια της δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σε καμία από τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

Κι αυτό διότι τα 22 ματς χωρίς να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο αποτελούν το μεγαλύτερο εν εξελίξει αήττητο ομάδας από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Βέβαια, ψηλά στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, που μετράει 16 αγώνες χωρίς να ηττηθεί (ωστόσο και το δικό του σερί μετά το 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε).

Όσο για την ΑΕΚ, στοχεύει πλέον στην κατάρριψη του μεγαλύτερου αήττητου στην ιστορία του συλλόγου, που είναι 30 παιχνίδια και κρατάει από το 1977-78 (όταν και κατακτήθηκε το νταμπλ).

Αναλυτικά τα τρέχοντα αήττητα σερί

AEK - 22 αγώνες
Φενέρμπαχτσε - 21 αγώνες
ΠΑΟΚ - 16 αγώνες
Γιουβέντους - 16 αγώνες
Τότεναμ - 12 αγώνες
Μπάγερν - 12 αγώνες
Μαρσέιγ - 10 αγώνες
Μπενφίκα - 10 αγώνες
Άλκμααρ - 9 αγώνες
Μπαρτσελόνα - 7 αγώνες
Λοκομοτίβ Μόσχας - 7 αγώνες
Γάνδη - 5 αγώνες
Ντιναμό Κιέβου - 5 αγώνες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x