Γερμανία

Το μέλλον του Κουτίνιο εξαρτάται από Σανέ – Χάβερτς

Η πιθανότητα να αγοράσει η Μπάγερν τον Βραζιλιάνο το προσεχές καλοκαίρι εξαρτάται άμεσα από την εξέλιξη του ενδιαφέροντός τους και για τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Το ξεκίνημα του Φελίπε Κουτίνιο στο Μόναχο έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Μπάγερν, με αποτέλεσμα ήδη να γίνονται σκέψεις για την αγορά του ποδοσφαιριστή, όταν λήξει ο δανεισμός του στο τέλος της σεζόν.

Σε εννιά επίσημα παιχνίδια με τους Βαυαρούς, ο Βραζιλιάνος έχει 3 γκολ και 3 ασίστ και συνολικά οι εμφανίσεις του έκαναν τον πρόεδρο των Γερμανών, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε να δηλώσει στη γερμανική «Kicker»: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Ο Φελίπε είναι ένας παίκτης υψηλής ποιότητας. Κάνει καλές εμφανίσεις και αποτελεί πλεονέκτημα για το παιχνίδι μας».

Ο ίδιος ο Κουτίνιο φαίνεται πως απολαμβάνει την παρουσία του στους πρωταθλητές Γερμανίας και έχει μεγάλες προσδοκίες για τη σεζόν: «Θέλω να είμαι ο καλύτερος Κουτίνιο που μπορώ».

Για να αγοράσει τον 27χρονο μεσοεπιθετικό από τη Μπαρτσελόνα, θα πρέπει η Μπάγερν να καταβάλει το καλοκαίρι στους Ισπανούς 120 εκατ. ευρώ. Το αν θα είναι εφικτό να δαπανηθεί αυτό το ποσό εξαρτάται άμεσα από δύο ακόμη παίκτες, για τους οποίους ενδιαφέρονται οι Βαυαροί: τον Λιρόι Σανέ της Μάντσεστερ Σίτι και τον Κάι Χάβερτς της Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους θα πρέπει να ξοδευθεί ένα ποσό πάνω από 100 εκατ.ευρώ, αν αποφασιστεί να αποκτηθούν. Όπως είναι ευνόητο, αν η Μπάγερν επιλέξει να αγοράσει κάποιον από τους δύο νεαρούς, θα είναι πολύ δύσκολο ο δανεισμός του Κουτίνιο να εξελιχθεί σε αγορά.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x