Το μεσημέρι πρόκειται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είχε προαναγγείλει η «Live Sport», οι δύο άνδρες θα συναντηθούν ώστε να συζητήσουν για το πρότζεκτ που έχει σχεδιάσει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αφορά τη δημιουργία γηπέδου και για το τμήμα μπάσκετ και για το ποδόσφαιρο.

Ο Βασίλης Βέργης ανέφερε στην εκπομπή του με τον Βάιο Τσούτσικα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχουν κανονίσει ραντεβού για μετά τις 12 το μεσημέρι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δεκτό το αίτημα του κ. Γιαννακόπουλου και θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό πως αυτή η συνάντηση πραγματοποιείται προεκλογικά, καθώς στις 7 Ιουλίου είναι προγραμματισμένες οι εθνικές εκλογές.

Φαίνεται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να δεσμευτεί απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους οπαδούς του «τριφυλλιού» ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αν είναι η επόμενη κυβέρνηση θα βοηθήσει στην υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου που θα δώσει άλλο όραμα στον σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιαννακόπουλος ήθελε πολύ αυτό το ραντεβού, έχοντας εξασφαλίσει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, του Δήμου Αθηναίων και σήμερα εκτός απροόπτου και της Νέας Δημοκρατίας.