Ισπανία

Το μήνυμα του Κανιθάρες για τον θάνατο του Ρέγες που ξεσήκωσε αντιδράσεις

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με αυτό που έγραψε.

Τη στιγμή που πολλοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου αποχαιρετούσαν τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες με συγκινητικά λόγια για την καριέρα και τη ζωή του, ο Σαντιάγκο Κανιθάρες αντιμετώπισε διαφορετικά την είδηση του θανάτου του σε δυστύχημα.

«Το να οδηγείς με υπερβολική ταχύτητα είναι μια κατακριτέα συμπεριφορά. Στο δυστύχημα αυτό υπήρξαν θύματα πέρα από τον οδηγό. Ο Ρέγες δεν αξίζει τιμές ήρωα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι λυπηρό αυτό που του συνέβη και προσεύχομαι για την ψυχή του», έγραψε ο παλαίμαχος γκολκίπερ στο Twitter.

Αμέσως υπήρξαν πολλές αντιδράσεις στο μήνυμά του και αρκετοί τον έβρισαν θεωρώντας πως δεν σέβεται τη μνήμη του νεκρού. Ο Κανιθάρες με νέο του μήνυμα ανέφερε: «Ίσως να μην το εξήγησα καλά. Φυσικά και αξίζει τιμές για την καριέρα και την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Διαβάζω όλες τις απόψεις και τις σέβομαι, ακόμη κι όσες περιλαμβάνουν ύβρεις. Εγώ αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να καυτηριάσω την αναλγησία και να προκαλέσω τη συζήτηση για το ότι τα λάθη που κάνουμε εμείς φέρνουν πόνο».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x