Το μήνυμα του... Θεού στον Μέσι: «Πάμε γιε μου, Λέο» (video)

Ακόμα και με αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 κινδυνεύει η Αργεντινή, που δίνει ματς ζωής και θανάτου τα ξημερώματα της Παρασκευής απέναντι στο Περού.

Η «αλμπισελέστε» θέλει διακαώς τη νίκη για να μην μπει σε περιπέτειες και για αυτό το λόγο επιστρατεύθηκε ακόμα και ο ίδιος ο... Θεός. Ο «Κύριος» στέλνει μήνυμα στον Λιονέλ Μέσι και προσπαθεί να τον πωρώσει ενόψει του ματς.

«Γιε μου, Λέο, σε έκανα μικροκαμωμένο, ώστε να μπορείς να μεγαλώνεις συνέχεια. Και μεγάλωσες και εξελίχθηκες μέχρι τον ουρανό.

Πίστευα ότι θα είσαι μοναδικός και κατάφερες να γίνεις» είναι μερικές από τις φράσεις του... Θεού προς τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

«Ο κόσμος μπορεί να γίνει πολύ σκληρός, Λέο. Να επικρίνει έντονα, ιδιαίτερα πράγματα τα οποία δεν μπορεί να καταλάβει. Γνωρίζεις για ποιο πράγμα μιλώ. Πόσα θύματα άφησες πίσω σου μέσα στο γήπεδο. Είσαι παράδειγμα για όλα τα παιδιά του κόσμου. Πάμε, Λέο
».

Φυσικά, μιλάμε για το εξαιρετικό πρόμο βίντεο του TNT Sports

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ