Stoiximan Super League

Το μυαλό στον Πανιώνιο, αλλαγές στα άκρα από τον Δώνη

Ο Παναθηναϊκός από αύριο στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, η οποία ήταν η πρώτη για το 2019, ο Παναθηναϊκός φεύγει ξανά από το ΟΑΚΑ για μια δύσκολη αναμέτρηση. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Πανιώνιο την Κυριακή, στη Νέα Σμύρνη, και έχουν ως μεγάλο στόχο τη συνέχεια στις νίκες, προκειμένου να συνεχίσουν επιτυχώς τη μάχη για την 5η θέση και φυσικά να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία στην τριάδα των ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Δώνης έχει δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και από αύριο θα δουλέψει μαζί τους για το εν λόγω ματς. Ο Ελληνας τεχνικός θα έχει σημαντικές απουσίες στα άκρα, γεγονός που τον αναγκάζει να προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο Ινσούα ταλαιπωρείται ακόμα από το κάταγμα στο ζυγωματικό και δε θα είναι στη διάθεση του προπονητή του. Οι γιατροί δεν του επιτρέπουν ακόμα να αγωνιστεί και ο Αργεντινός θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Απών από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης θα είναι και ο Γιόχανσον, ο οποίος είναι τιμωρημένος, αλλά και ο Κουλιμπαλί που ταλαιπωρείται από θλάση.

Από αύριο ο Δώνης θα κάνει τις πρώτες δοκιμές για να καλύψει τις θέσεις στα πλευρά. Είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Πούγγουρα να παίζει ως δεξί μπακ, ενώ στα αριστερά τη θέση θα καλύψει είτε ο Χατζηθεοδωρίδης, είτε ο Οικονόμου. Από αύριο θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και περισσότερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x