Αγγλία

Το μυστικό της «μετάλλαξης» του Αζάρ

Εμφανώς βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν παρουσιάζεται φέτος ο Εντέν Αζαρ, με τον Βέλγο εξτρέμ να αποκαλύπτει τον λόγο της αγωνιστικής του «ανάστασης».

Ο Εντέν Αζάρ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Τσέλσι στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, δείχνοντας σε όλους πως θέλει να επιστρέψει δριμύτερος μετά από μια κάκιστη περσινή χρονιά.

Ο Βέλγος μέσος σε δηλώσεις του έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, λέγοντας πως η καθοδήγηση και οι πολύτιμες οδηγίες του, είναι το μυστικό για το φοβερό ξεκίνημα που έχει κάνει ο ίδιος τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Προσπαθεί να μας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Θέλει να μας δώσει κίνητρο και εμείς δίνουμε τα πάντα. Κάποιες φορές μου λέει να πατήσω περιοχή, ενώ κάποιες άλλες να μείνω μακριά από αυτή για να φτιάξω το παιχνίδι της ομάδας. Πιστεύει σε μένα, θέλει να σκοράρω αρκετά γκολ και να κάνω τη διαφορά», τόνισε ο 25χρονος παίκτης των «μπλε».

Να αναφέρουμε πως ο ηγέτης των Λονδρεζων έχει 2 γκολ σε 3 συμμετοχές στη φετινή Premier League, δείχνοντας πως έχει ξεκινήσει «φουριόζος» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x