Γενικά

Η νέα αρχή της Σαπεκοένσε - Συγκλονίζει η ομιλία του Νέτο, με πατερίτσες στα αποδυτήρια (pics/video)

Πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν για τη Σαπεκοένσε, που έκανε το πρώτο βήμα για να «ξαναγεννηθεί» από τις στάχτες της. Συγκλονιστική ομιλία του επιζώντα Νέτο, με πατερίτσες στα αποδυτήρια…

Σαν τον… φοίνικα, η Σαπεκοένσε ξαναγεννιέται από τις στάχτες της!

Η βραζιλιάνικη ομάδα, που ξεκληρίστηκε πριν από λίγο καιρό στην ανείπωτη αεροπορική τραγωδία του Μεντεγίν, πραγματοποίησε σήμερα (6/1) την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, έχοντας, πλέον, στο ρόστερ της νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και αμούστακα παιδιά από την ακαδημία της.

Στα αποδυτήρια της Σαπεκοένσε έδωσε το «παρών» ο επιζώντας Νέτο, του οποίου η ομιλία -και η εικόνα του με τις πατερίτσες- συγκλόνισε.

«Μπροστά μας είναι ένας νέος δρόμος με ελπίδα, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, μάχη, ειδικά με αυτούς τους άνδρες που θα είναι οι εκπρόσωποι των πολεμιστών μας από εδώ και πέρα. Η Σαπεκοένσε είναι μια ομάδα διαφορετική, είναι μια ομάδα ευτυχισμένη», είπε στην ομιλία του, εμφανώς συγκινημένος, ο πρόεδρος, Πλίνιο Νταβίντ Ντε Νες Φίλιο, ο οποίος παρουσίασε, επίσης και τον νέο προπονητή της ομάδας, Βάγκνερ Μαντσίνι.

Η Σαπεκοένσε, θυμίζουμε, ξεκινά την προετοιμασία της, τόσο για τις εγχώριες υποχρεώσεις της όσο και για εκείνες, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ως νικήτρια του Κόπα Σουνταμερικάνα.

inner

inner




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x