Stoiximan Super League

Το παλεύουν για τελικό Μάνταλος και Τσόσιτς

Οι δύο παίκτες θέλουν να είναι πανέτοιμοι για το μεγάλο ματς της 12ης Μαΐου με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο τελικός Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει και δύο παίκτες κάνουν τη δική τους προσπάθεια για να είναι στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ στις 12 Μαΐου.

Ο Πέτρος Μάνταλος έχοντας πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό μετά την εξάμηνη απουσία του από τα γήπεδα θα προσπαθήσει στο διάστημα που ακολουθεί να ανεβάσει τα επίπεδα αγωνιστικής του ετοιμότητας. Ο αρχηγός της «Ένωσης» θέλει πολύ να βοηθήσει την ομάδα του και θα προσπαθήσει να κερδίσει το χαμένο έδαφος στα ματς με Κέρκυρα και Απόλλωνα Σμύρνης, όπου αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Πιο δύσκολη είναι η θέση του Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος αμυντικός προπονείται εδώ και περίπου ένα μήνα με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 27 Νοεμβρίου κόντρα στον Πλατανιά και είναι αμφίβολο αν θα είναι έστω και στην αποστολή στο ματς με την Κέρκυρα ή με τον Απόλλωνα. Δεδομένου, δε, ότι υπάρχουν οι πιο… βασικές επιλογές των Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Λαμπρόπουλου στα στόπερ, ο Τσόσιτς δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες να μπει στη 18άδα για τον τελικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x