Ελλάδα

Το πειρατικό ξανάρχεται!

O ΣΠΟΡ FM διηγείται πως έζησε το θαύμα του EURO 2004

Η επέτειος των 15 ετών από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Ελλάδα, γιορτάζεται στους 94,6 και… ξυπνάει τις αναμνήσεις!

Την Πέμπτη στις 14:00 οι Γιώργος Χελάκης, Μπάμπης Χριστόγλου και Χρήστος Σωτηρακόπουλος αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες από την διοργάνωση της Πορτογαλίας. Μεταφέρουν τις συζητήσεις τους πριν τα παιχνίδια, τις αρχικές τους εκτιμήσεις, άγνωστα περιστατικά και απίθανες ατάκες!

Το εορταστικό βίντεο θα το παρακολουθήσετε στη σελίδα του ΣΠΟΡ FM στο youtube που κάνει πρεμιέρα, στο facebook και φυσικά στο sport-fm.gr!

Μαζί με τους μπλέκονται οι εξιστορήσεις του Βάιου Τσούτσικα και του Σταύρου Χονδροθύμιου, που θυμούνται πως έζησε ο ΣΠΟΡ FM στην Αθήνα αυτό το μαγικό ταξίδι μέχρι το τρόπαιο και πως έφτασαν στο γήπεδο του τελικού της 4ης Ιουλίου, λίγες ώρες πριν το ματς με… περιπετειώδη τρόπο.

Στην πορεία της ημέρας θα ανεβαίνουν ολόκληρες οι διηγήσεις των πέντε δημοσιογράφων ξεχωριστά, συνθέτοντας την πλήρη εικόνα, σχετικά με τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου και πως την έζησε ο ΣΠΟΡ FM μαζί με τους ακροατές του.

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 2 το μεσημέρι οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν, εδώ στον ΣΠΟΡ FM 94,6!

Επιβιβαστείτε στο «πειρατικό» και ελάτε να ξαναζήσουμε παρέα το EURO 2004!











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x