Stoiximan Super League

Το πλάνο Φερέιρα για Άγιαξ και τα στημένα

Η τακτική που δουλεύει ο Άμπελ Φερέιρα για το πρώτο ματς με τον Άγιαξ, αλλά και η δουλειά στις στημένες φάσεις.

Το σχέδιο του Άμπελ Φερέιρα για τη δύσκολη αποστολή κόντρα στον Άγιαξ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ραντεβού της Τρίτης (06/08, 20:00) με τον «δικέφαλο του Βορρά» μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Πορτογάλος τεχνικός βάζει τις τελευταίες του… πινελιές. Ο νταμπλούχος Ελλάδας μπαίνει δεδομένα ως αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη «μάχη» και ο προπονητής δείχνει να έχει στο μυαλό του να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο ώστε να αλλάξει κάπως τις ισορροπίες.

Παρότι η ομάδα του Τεν Χααχ δεν… προσφέρεται για να της δίνεις χώρους, όπως αποδείχθηκε και στα περυσινά νοκ-άουτ του Champions League, ο Φερέιρα δεν σκοπεύει να κλείσει πίσω τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρεται στη «Live Sport». Έχοντας στο μυαλό του ότι αν το κάνει, θα δώσει τη δυνατότητα στον πρωταθλητή Ολλανδίας να φέρει την μπάλα μέσα στα καρέ του «δικεφάλου». Επιπλέον, σχεδιάζει να εφαρμόσει πρέσινγκ ψηλά στα αντίπαλα χαφ, για να βραχυκυκλώσει το παιχνίδι του Άγιαξ και με στόχο να φύγει ο ΠΑΟΚ στην επίθεση κλέβοντας την μπάλα.

«Κάθε φάση, κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικά. Μπορούμε να τους αιφνιδιάσουμε, αν παίξουμε απλά και με συγκέντρωση», είναι το μήνυμα που έχει στείλει ο 40χρονος κόουτς, ο οποίος δουλεύει πολύ και στις στημένες φάσεις στις τελευταίες προπονήσεις. Δεν… προσπερνάει το γεγονός ότι δέχθηκε γκολ και φάσεις με αυτόν τον τρόπο στα φιλικά ο ΠΑΟΚ.

Ειδικά από τη στιγμή που έχει έναν αντίπαλο, ο οποίος έδειξε πολύ δυνατός σε αυτό το κομμάτι την περυσινή σεζόν, αν και βέβαια δεν υπάρχει πλέον ο μέχρι πρότινος ο νούμερο 1 κίνδυνος, Ματάις Ντε Λιχτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x