Stoiximan Super League

Το πλάνο Ουζουνίδη για τη φυσική κατάσταση

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει το πρόβλημα φυσικής κατάστασης και την ευπάθεια σε μυϊκούς τραυματισμούς που υπάρχει στον Παναθηναϊκό και παίρνει μέτρα. Πιθανή προσθήκη στο τεχνικό τιμ ο Βονόρτας.

Ένα από τα πρώτα πράγματα για τα οποία φρόντισε να ενημερωθεί αναλαμβάνοντας τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Ο 48χρονος προπονητής έχει πάρει τις μετρήσεις των παικτών, γνωρίζει το πρόβλημα και την ευπάθεια σε μυϊκούς τραυματισμούς και για το λόγο αυτό σε συνεργασία με τον γυμναστή, Νίκο Γιάγκου, θα εκπονήσουν ένα ειδικό πρόγραμμα για τις γιορτές. Δεν θα πρόκειται για νέα προετοιμασία, αλλά για την προσθήκη κάποιων ασκήσεων για να βελτιωθεί η αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει καλά πως με τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για μεγάλες παρεμβάσεις και απλώς θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις στην εκγύμναση των παικτών για να αντεπεξέρχονται καλύτερα στους αγώνες, αλλά και να αποφευχθούν νέοι τραυματισμοί ή επιβαρύνσεις.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Βονόρτας είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στο τεχνικό τιμ πλαισιώνοντας Ουζουνίδη και Κόλα. Άλλωστε έχει εμπειρία από τη θέση αποτελώντας συνεργάτη και των Αναστασίου και Στραματσόνι.

Χθες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε την πρώτη του συνεργασία με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον οποίο συζήτησαν για το τι δεν λειτουργούσε σωστά στην ομάδα το προηγούμενο διάστημα και αντάλλαξαν απόψεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x