Stoiximan Super League

Το πλάνο Ουζουνίδη για Κέρκυρα με Δώνη και Οικονόμου

Λίγες αλλαγές σε σχέση με τα πρόσφατα ματς είναι πιθανόν να έχει η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κέρκυρα.

Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να έχει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα το Σάββατο (20/01, 17:15) για την 18η αγωνιστική της Super League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καταστρώνει τα πλάνα του, δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις και αναμένεται να κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις, αν και -ως γνωστόν- δεν έχει πολλές επιλογές λόγω των αποχωρήσεων που έχουν σημειωθεί και εξαιτίας των τραυματισμών.

Ένα ερωτηματικό αφορά τη θέση του φορ, όπου φαβορί μοιάζει ο Δώνης (έχοντας πίσω του τον Άλτμαν), ο οποίος εσχάτως παίζει σε αυτήν τη θέση και είναι πιθανόν να διατηρηθεί στη γραμμή κρούσης, επειδή εκτιμάται ότι λόγω σωματοδομής μπορεί να κερδίσει μονομαχίες κόντρα στην άμυνα των «Φαιάκων» που θα είναι κλειστή.

Ο Οικονόμου αναμένεται να χρησιμοποιηθεί αυτήν τη φορά στη θέση που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια και όχι αριστερά (επιστρέφει ο Ινσούα), όπου έπαιξε κόντρα στον Λεβαδειακό και παρτενέρ του θα είναι λογικά ο Κολοβέτσιος. Ο Κουρμπέλης είναι πιθανόν να παίξει ως μέσος αυτήν τη φορά, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζανδάρης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Λογικά, θα προπονηθεί σήμερα και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Περισσότερα για την ενδεκάδα θα φανούν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, που θα είναι η τελευταία πριν το ματς με την Κέρκυρα. Μολίνς και Μουνιέ είναι νοκ-άουτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x