Stoiximan Super League

Το πλάνο του Φερέιρα για Ολυμπιακό

Στη… μελέτη του Ολυμπιακού έχει όλο το βάρος τις τελευταίες ημέρες ο Αμπέλ Φερέιρα, ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι απόλυτα έτοιμος να αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκκας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μαζί με τους συνεργάτες του έχει μελετήσει αρκετά τους Πειραιώτες και το τελευταίο παιχνίδι που είδαν ήταν εκείνο το χθεσινό με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εντοπίσει τα αδύναμα σημεία των «ερυθρολεύκων», τα οποία είναι κυρίως στις μεταβιβάσεις της μπάλας και στις αποφάσεις που έχουν η μεσαία γραμμή με την αμυντική τετράδα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο κ. Φερέιρα δεν σκοπεύει να αλλάξει αρκετά πράγματα στο αρχικό σχήμα. Το μοναδικό δίλημμα που αντιμετωπίζει αφορά το δεξί άκρο της άμυνας και αφορά τη χρησιμοποίηση του Μάτος ή του Βιεϊρίνια.

Το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Μάτος να παίζει στη θέση του και τον αρχηγό να παίζει μπροστά από τον Γιαννούλη, αφού ο Μπίσεσβαρ δε φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x