Stoiximan Super League

Το προφίλ του φορ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση φορ με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Ένα από τα βασικά ζητούμενα για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού στη θέση του φορ είναι η πλαισίωση του Φεντερίκο Μακέντα με έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Παρότι ο Ιταλός φορ είχε ικανοποιητική σεζόν, δεν πήρε τις βοήθειες που θα περίμενε από τους υπόλοιπους παίκτες της γραμμής κρούσης, οι οποίοι είχαν ως ελαφρυντικό την έλλειψη εμπειρίας και παραστάσεων.

Φέτος, που δεν θα υπάρχει περιορισμός αφού θα εξασφαλιστεί η άδεια για τη νέα σεζόν, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας θα έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια να επιλέξουν τον εκλεκτό τους, ανεξάρτητα από εθνικότητα ή ηλικία. Σύμφωνα με τη Live Sport, οι δύο υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος αναζητούν έναν παίκτη που θα έχει αρκετές συμμετοχές και γκολ στην ομάδα του (πάνω από 10 τη σεζόν) την τελευταία τριετία, ενώ βασικό του χαρακτηριστικό θα πρέπει να είναι η ταχύτητα, ώστε να συμπληρώνει τον Μακέντα που είναι πιο βαρύς.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή, πάντως, είναι πιθανό να γίνει και αρκετά μετά την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς όσο πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού είναι πιο εφικτό να εντοπίσεις καλύτερες περιπτώσεις παικτών και με μικρότερο κόστος.

Ούτως ή άλλως, στην ατζέντα του Παναθηναϊκού υπάρχουν για νωρίτερα οι αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται (π.χ. Μουνιέ), αλλά και οι ανανεώσεις εκείνων που μένουν ελεύθεροι το 2020 (π.χ. Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Ινσούα κλπ.).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x