Europa League

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Europa, Φίτεσε και Βιτορούλ

Αυτές είναι οι δυο υποψήφιες αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, αν δεν καταφέρει και αποκλείσει την Βασιλεία.

To προφίλ της Φίτεσε
Η ολλανδική ομάδα τερμάτισε την προηγούμενη χρονιά στην 6η θέση του πρωταθλήματος Ολλανδίας. Η ομάδα του Λέονιντ Σλότσκι έκανε καταπληκτική χρονιά, έχοντας ως μεγάλο όπλο την επίθεση της σημειώνοντας 63 τέρματα σε 34 αγωνιστικές (2 γκολ μ.ο. σε κάθε παιχνίδι), ωστόσο η ευάλωτη άμυνα της την πρόδωσε αφού δέχτηκε 47 τέρματα(1.5 σε κάθε παιχνίδι).

Μεγάλα αστέρια της ομάδας οι Μπρίαν Λίνσεν και Τιμ Μάταβζ, οι οποίοι πέτυχαν μαζί τα 29 τέρματα από τα συνολικά 63 της ομάδας.
Ωστόσο, παρά την έκτη θέση της κανονικής διάρκειας κατάφερε μέσω των play-off να πάρει το εισιτήριο για το Europa League νικώντας στον τελικούς την Ουτρέχτη δύο φορές (3-2, 2-1)

Στην Φίτεσε παίζει και ο γνωστός μας Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού τη διετία 2015-2017.

Το προφίλ της Βιτορούλ
Ο άλλος πιθανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι η ρουμανική Βιτορούλ. Το πρωτάθλημα Ρουμανίας έχει αρχίσει, με μόλις μία αγωνιστική να έχει παιχτεί. Η Βιτορούλ ξεκίνησε με το... αριστερό το φετινό πρωτάθλημα με ήττα στην πρεμιέρα εντός έδρας από την Ντουναρέα Καλαράσι (0-1).

Μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Αουρέλιαν Τσίτου, ο οποίος πέτυχε 11 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Θοδωρής Γεωργαντής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x