Champions League

Το πρόγραμμα για το ΠΑΟΚ – Άγιαξ

Το πρόγραμμα της προσεχής εντός έδρας αναμέτρησης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League με αντίπαλο τον Άγιαξ, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ώρα έφτασε. Η νέα σεζόν αρχίζει, όπως έκλεισε η προηγούμενη. Με δύσκολες προκλήσεις ή, μάλλον με ακόμα πιο δύσκολες. Πρώτος αντίπαλος ο Άγιαξ.

Η ομάδα που λίγους μήνες πριν έφτασε ένα βήμα από τον τελικό του Champions League. Αυτό είναι το εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στη δική του προσπάθεια να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα του μεγάλου ευρωπαϊκού αγώνα που θα φιλοξενήσει η Τούμπα ξεκινά το πρωί της Δευτέρας (05.08) με την προπόνηση του ΠΑΟΚ. O Δικέφαλος θα γυμναστεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Οι εκπρόσωποι του Τύπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’.

Η συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα είναι προγραμματισμένη στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Λίγο αργότερα, στις 14:40 φτάνει στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άγιαξ. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας στις 19:30. Νωρίτερα, στις 19:00 θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου».

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x