Stoiximan Super League

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και τα κλεισμένα φιλικά

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία, αλλά σε δύο… δόσεις.

Στην Ολλανδία θα «χτιστεί» και φέτος ο ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα της καλοκαιρινής του προετοιμασίας ανακοίνωσε ο «δικέφαλος του Βορρά» και θα πραγματοποιηθεί στη χώρα της τουλίπας, αλλά σε δύο δόσεις (σε διαφορετικά προπονητικά κέντρα) αυτήν τη φορά έπειτα από επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΟΚ -για τις ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις- έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουνίου. Δύο μέρες αργότερα οι Θεσσαλονικείς θα αναχωρήσουν για το Χορστ όπου θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του Park Hotel ως τις 3 Ιουλίου, όταν και επιστρέψουν στη βάση τους.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης διαμονής του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Στις 26 Ιουνίου κόντρα στην Κ23 της Γάνδης, στις 29/06 κόντρα στην Άντερλεχτ και στις 02/07 κόντρα στη Νόρτσελαντ.

Από τις 03/07 έως τις 07/07 η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προπονείται στη Νέα Μεσημβρία και στις 08/07 θ’ αναχωρήσει ξανά για το Όοστερμπεεκ όπου θα παραμείνει ως τις 17 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Bilderberg Hotel.

Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ θ’ αντιμετωπίσει στις 09 Ιουλίου τη Στεάουα Βουκουρεστίου, στις 12 Ιουλίου την Γκενκ και στις 16 Ιουλίου αναμένεται να δώσει δύο ξεχωριστά φιλικά. Το πρώτο με την Al Taawon και το δεύτερο με αντίπαλο που θ’ αποφασιστεί τις επόμενες μέρες.

Το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, με ημερομηνίες, ώρες και μέρη διεξαγωγής θ’ ανακοινωθεί μόλις τακτοποιηθούν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x