Προτεινόμενα

Το πρώτο βήμα για τους ομίλους θέλουν να κάνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα για τα παιχνίδια Μπενφίκα-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Μπέρνλι

Δύο προκρίσεις έχει πάρει ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και χρειάζεται μία ακόμη, για να μπει στους «χρυσοφόρους» ομίλους. Στη δεύτερη προκριματική φάση, απέκλεισε με 2 νίκες, τη Βασιλεία (2-1 στην Τούμπα και 3-0 στην Ελβετία). Στην τρίτη φάση, έθεσε νοκ άουτ τη Σπαρτάκ Μόσχας. Την κέρδισε 3-2 στην Τούμπα και πήρε ισοπαλία 0-0 στη Μόσχα.

Στα play off του Champions League, θα αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα. Στόχος του είναι να διατηρήσει το αήττητο και στη Λισαβόνα,  ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η Μπενφίκα απέκλεισε τη Φενερμπαχτσέ. Κέρδισε 1-0 εντός έδρας και πήρε ισοπαλία 1-1, στη ρεβάνς, στην Τουρκία.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα Μπενφίκα-ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί απόψε, στις 22:00, στην Τούμπα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρόκριση, το λεπτό του πρώτου γκολ, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα, τη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΟΚ

Για το παιχνίδι Μπενφίκα-ΠΑΟΚ προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ και τα ακόλουθα τρία συνδυαστικά στοιχήματα:

Ο Πέλκας να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και ο ΠΑΟΚ Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο και τελευταία ομάδα κόρνερ ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα και ο ΠΑΟΚ Over 3,5 κόρνερ στον αγώνα και λεπτό 1ου γκολ 1-15.

Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα και σύνολο γκολ 2 ή 3.

Την Πέμπτη, στις 21:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός θα δώσει τον πρώτο του αγώνα, για τα play off του Europa League, με τη Μπέρνλι. Στόχος του είναι η νίκη, που θα ανοίξει τον δρόμο για τους ομίλους. Στην προηγούμενη φάση, απέκλεισε εύκολα, με 2 νίκες, τη Λουκέρνη (4-0 εντός έδρας και 3-1 εκτός).

Η Μπέρνλι έφερε 4 ισοπαλίες, στην κανονική διάρκεια των αγώνων της, στα προκριματικά του Europa League και πήρε 2 προκρίσεις στην παράταση. Στη δεύτερη φάση, ήρθε ισόπαλη 1-1 και στα 2 παιχνίδια με την Αμπερντίν και στη ρεβάνς στο γήπεδό της κέρδισε 3-1 στην παράταση. Στην τρίτη φάση, έμεινε στο 0-0 και στα 2 ματς με τη Μπασακσεχίρ, αλλά και πάλι στην παράταση, στο γήπεδό της, κέρδισε 1-0 και προκρίθηκε στα play off.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΡΝΛΙ

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, εκτός από τα πολλά ειδικά στοιχήματα, προσφέρει για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπέρνλι και τα ακόλουθα 3 συνδυαστικά στοιχήματα:

Ο Χριστοδουλόπουλος να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και ο Ολυμπιακός να κερδίσει 3-1 και στο 1ο ημίχρονο Over 3,5 κόρνερ.

Ο Ολυμπιακός Over 5,5 κόρνερ στον αγώνα και λεπτό τελευταίου γκολ 81-90 και ο Ολυμπιακός να σκοράρει πρώτος και να κερδίσει.

Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ 2ο και Over 10,5 κόρνερ στον αγώνα.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, σε όλα τα ματς των Κυπέλλων Ευρώπης, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και σε live αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x