Κώστας Νικολακόπουλος

Το ρεκόρ του Κομίνη (και του Παπαπέτρου) με τον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr κάποια ρεκόρ του Ολυμπαικού σε σχέση με τη διαιτησία, με αφορμή τον ορισμό του διεθνή Κομίνη στο σημερινό παιχνίδι στη Λαμία.

• Ο Κομίνης λοιπόν σφυρίζει σήμερα τον Ολυμπιακό στη Λαμία. Κατά διαβολεμένη σύμπτωση είχε οριστεί και στο Ολυμπιακός-Λαμία για το Κύπελλο, πριν από λιγότερο από δύο μήνες. Λες και κάποιος είχε ευχαριστηθεί τότε με τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και τον ξαναέβαλαν τώρα, "καπάκι", στο Λαμία-Ολυμπιακός!

• Έμπειρος διαιτητής ο Κομίνης, διεθνής, από τις καλές σφυρίχτρες του ελληνικού πρωταθλήματος εδώ και πολλά χρόνια. Με μία…υποσημείωση, όμως. Όταν παίζει τον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα! Μία γίνεται το ένα, μία γίνεται το άλλο, αλλά η ουσία παραμένει η ίδια: ο Ολυμπιακός έχει με τον Κομίνη αρνητικό ρεκόρ στα αποτελέσματα του! Με δύο διαιτητές του συμβαίνει αυτό το πράγμα, με τον Κομίνη και με έναν ακόμη διεθνή και καλό ρέφερι, τον Αθηναίο Παπαπέτρου!

• Ο Κομίνης (από την Θεσπρωτία) έχει παίξει τον Ολυμπιακό 12 παιχνίδια κι ο Ολυμπιακός έχει νικήσει μόλις στα μισά, στα έξι, έχοντας και δύο ισοπαλίες με τέσσερις ήττες!!! Δεν έχει διπλό (ισοπαλία στον Πλατανιά και ήττες σε ΠΑΟ κι ΑΕΚ), αλλά κι εντός έδρας υπάρχουν δύο ήττες του (0-1 από Πανιώνιο και Λαμία!!!), η ισοπαλία 2-2 με τον Πλατανιά (!), ενώ οι νίκες του είναι με Δόξα Δράμας 6-0, Ξάνθη 2-0, ΠΑΟΚ 1-0, Λάρισα 4-0, Τύρναβο 8-0 και Θρασύβουλο 3-0. Δηλαδή, κι από τις έξι νίκες, οι τρεις είναι σε ματσάκια της πλάκας.

• Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει ακόμη χειρότερο ρεκόρ με τον Παπαπέτρου! Έχει μαζί του συνολικά τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες!!! Και ποιες είναι οι νίκες του Ολυμπιακού με τον Παπαπέτρου; Χωρίς σχόλια: Με τον Φωκικό 5-3, την Καλλονή 4-0, τον Εργοτέλη 3-0 και την Καβάλα 2-0! Οι ισοπαλίες είναι με την…Δόξα Δράμας στο ουδέτερο Καυταντζόγλειο και με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, οι δε ήττες στα Γιάννινα δυο φορές (0-2 και 0-2!!!), στη Λεωφόρο (0-1 από τον ΠΑΟ) και δύο φορές στο Καραϊσκάκη από την ΑΕΚ (1-2)!!!

• Να είναι συγκυρίες όλα αυτά τα αποτελέσματα επί τόσα χρόνια; Μπορεί. Εγώ δεν κατηγορώ τους διαιτητές. Απλή καταγραφή κάνω. Όμως, άλλους τέσσερις-πέντε διαιτητές να είχε με τέτοια αποτελέσματα ο Ολυμπιακός, θα έκανε αγώνα για να σωθεί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x