Ιταλία

Το ρεκόρ του Ντιμπάλα και ο εκνευρισμός του Αλέγκρι

Ο Αργεντινός επιθετικός, Πάουλο Ντιμπάλα, στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Γιουβέντους, έχει ξεπεράσει ήδη μεγάλες δόξες της ιστορίας των «μπιανκονέρι».

Ο Πάουλο Ντιμπάλα στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Γιουβέντους, έχει ξεπεράσει ήδη μεγάλες δόξες της ιστορίας των «μπιανκονέρι».

Με τα δύο τέρματα που σημείωσε κόντρα στη Λάτσιο, ο 22χρονος έφτασε τα 16 στο Campionato και τα 20 στη σεζόν. Ξεπέρασε έτσι δύο «μύθους» της «Vecchia Signiora», τους Ρομπέρτο Μπάτζιο και Νταβίντ Τρεζεγκέ, οι οποίοι στη σεζόν που έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας του Τορίνο είχαν σημειώσει 14, ενώ έφτασε δύο άλλους. Τον Μισέλ Πλατινί και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Μπορεί στην αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα να μην έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τρεις ακόμα αγωνιστικές όμως να απομένουν, έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει και τον Κάρλο Τέβες.

Ο «Απάτσι», στην πρώτη του χρονιά με τη «Juve» βρήκε δίχτυα στη Serie A 19 φορές (και 21 συνολικά), με το νέο αστέρι της «Μεγάλης Κυρίας» να βρίσκεται μία «ανάσα» από το να γράψει ιστορία.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Λάτσιο, έχοντας πετύχει γκολ για πρώτη φορά με το δεξί πόδι, έκανε «μαθήματα» μετριοφροσύνης δηλώνοντας ότι «μπορεί να πέτυχα δύο γκολ απόψε, έχασα όμως ακόμα ένα σε άδειο τέρμα που έπρεπε να το βάλω».

Από το ρεκόρ δεν δείχνει να «συγκινείται» ο τεχνικός της ομάδας Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που δείχνει να βάζει το συμφέρον της ομάδας πάνω από κάθε ατομική επίδοση.

Ο Ιταλός προπονητής, μετά από ένα «κολπάκι» του Ντιμπάλα, φώναξε κοντά του τον Μπαρτζάλι και του είπε να μεταφέρει στον συμπαίκτη του το μήνυμα ότι «αν ξανακάνει τακουνάκι θα πεταχθεί έξω»!

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x