Αγγλία

Το savoir vivre των πέναλτι στην Μάντσεστερ Γ.

Την στιγμή που σε άλλες ομάδες «σκοτώνονται» για το ποιος θα πρωτοχτυπήσει την εσχάτη των ποινών, στους «κόκκινους διαβόλους» ξεχειλίζουν από ευγένεια και τρόπους.

Η προσωπικότητα ενός ποδοσφαιριστή δεν φαίνεται από το πόσο καλός ή κακός είναι με την μπάλα, αλλά συνήθως από αυτά που κάνει όταν δεν έχει την «στρογγυλή θεά» στα πόδια του.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν διανύει και την καλύτερη φάση της καριέρας και της φυσικής του κατάστασης. Ο Πολ Πογκμπά αποκάλυψε -μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Φενερμπαχτσέ, πως όταν η ομάδα του κέρδισε πέναλτι, ζήτησε από τον Ρούνεϊ να του επιτρέψει να το χτυπήσει ο ίδιος: «Και με άφησε. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα και το να με αφήσει να το κάνω είναι πολύ σημαντικό πράγμα, γι’ αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Ο Γάλλος επιθετικός υποσχέθηκε ακόμα ότι τα αποτελέσματα της προσπάθειάς του θα φανούν σύντομα: «Αισθάνομαι άνετα με όλους στην ομάδα. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Στόχος μας είναι η κορυφή και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το πετύχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x