Ελλάδα

Το σήκωσαν οι Legends 2004!

Με νίκη συνδύασαν την παρουσία τους στην Κύπρο, οι Legends 2004 στο φιλικό κόντρα στους Cyprus Legends. Σκοπός του φιλικού η προβολή της αξίας του Fair Play.

Το σερί καλά κρατεί για τους Legends 2004, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 7-4 σε αγώνα 6x6 με τους επίλεκτους Κύπριους πρώην ποδοσφαιριστές, στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Παντελής Καφές και Δημήτρης Παπαδόπουλος συμμετείχαν στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πρεσβευτής Fair Play στην Κύπρο, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και θυμήθηκαν τα παλιά.

inner

Τη φιλική αναμέτρηση με τους Cyprus Legends, οι οποίοι αποτελούνταν από τους Χαραλαμπίδη, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Γιασεμάκη, Εγκωμίτη, Θεοδότου, Παναγιώτου, Μαλέκκο, Μιχαήλ, Μακρίδη, Κρασσά, Σατσιά και Χριστοδούλου, παρακολούθησαν μαθητές που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θυμήθηκαν τα παλιά, ενώ δεν έλειψαν τα… πειράγματα εκατέρωθεν. Στο φινάλε έγινε η απονομή του τροπαίου στους Legends 2004 και των αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.

inner

Οι συνθέσεις:

Legends 2004: Νικοπολίδης, Γκούμας, Μπασινάς, Καφές, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Παπαδόπουλος.
Cyprus Legends: Παναγιώτου, Μακρίδης, Κωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Μιχαήλ, Θεοδότου, Κρασσάς, Εγκωμίτης, Χριστοδούλου, Σατσιάς, Μαλέκκος, Γιασεμάκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Legends 2004 τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x