Stoiximan Super League

Το σκέφτεται για Οφόε ο Λεμονής

Προβληματισμό προκαλεί στον Τάκη Λεμονή το γεγονός πως ο Οτζίτζα Οφόε έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αμφίβολος για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι ο Οτζίτζα Οφόε.

Ο Βέλγος χαφ έχει χάσει τις τρεις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας και αυτό έχει προβληματίσει τον Τάκη Λεμονή, από τη στιγμή που ο Ρομαό είναι εκτός λόγω τιμωρίας.

Η κατάσταση του 28χρονου άσου θα ξεκαθαρίσει στη σημερινή προπόνηση, ενώ στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού είναι και το κρίσιμο παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ στη Λισαβόνας που θα χρειαστεί σίγουρα ο Οφόε.

Από την πλευρά του, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ φαίνεται πως επέστρεψε ορεξάτος μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική Ιράν, έδειξε σε καλή κατάσταση και είναι το φαβορί να αγωνιστεί στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Ο Εμενίκε, από τη μεριά του, επέστρεψε χθες στην Αθήνα από την Μπολόνια, όπου ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για το γόνατό του και η επιστροφή του Μπεν φαίνεται πως είναι σε καλό δρόμο.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι Φελίπε Πάρντο και Γιάγκος Βούκοβιτς, οι οποίοι πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x